ontwerp & realisaties

Sfinx is aannemer, ontwerper en coördinator. Uw compleet bouwteam onder één dak, om (ver)bouw of renovatieprojecten van ontwerp tot oplevering te realiseren.

Wat kunnen wij voor u doen?

 Is je woning toe aan een grondige renovatie? Nood aan meer comfort, isolatie of een nieuwe look? Wij renoveren je woning van A tot Z. Ons team van interieur ontwerpers en bouwadviseurs staan jou bij vanaf het eerste interieur ontwerp waarbij rekening wordt gehouden met al jouw wensen. Dit ontwerp wordt omgezet in een realistisch 3D model van jouw woning.  De renovatiewerken worden vervolgens geleid door jouw persoonlijke projectleider. Hij of zij zal het volledige project coördineren en alle communicatie met jou en externe partijen verzorgen. Indien de samenwerking met een architect noodzakelijk is kunnen wij jullie in deze zoektocht begeleiden.

Lees meer

 Droom je van een grotere woonkamer met zicht op de tuin? Heb je meer ruimte nodig in de keuken? Onze ontwerpers maken een gepersonaliseerd interieur ontwerp en helpen je bij het kiezen van materialen. Wij zorgen ervoor dat de uitbreiding een mooi geheel vormt met de bestaande woning. Wat je plannen of dromen ook zijn, Sfinx helpt je deze om te zetten tot werkelijkheid! Indien de samenwerking met een architect noodzakelijk is kunnen wij jullie in deze zoektocht begeleiden.

Lees meer

 Ook voor de realisatie van een een energiezuinige nieuwbouw is Sfinx de juiste partner. Vanuit onze jarenlange ervaring helpen we je graag bij het creëren van jouw droomwoning. Hierbij wordt er rekening gehouden met een optimale indeling, met ruimtes die rijkelijk gevuld zijn met licht. In samenspraak met jou wordt het volledige interieur ontwerp uitgetekend in 3D. Op basis van deze plannen ontvang je een vrijblijvende offerte.  Hierdoor ben jij zeker van een vaste prijs en timing! Indien de samenwerking met een architect noodzakelijk is kunnen wij jullie in deze zoektocht begeleiden.

Lees meer

 Door een juiste keuze van indeling, kleuren, materialen en verlichting kan een ruimte een compleet nieuwe invulling krijgen. Onze interieur ontwerpers creëren samen met jou een heel nieuw interieur. Onze bouwprofessionals staan klaar om jouw volledige project uit te voeren: ruwbouwwerken, technieken, vloerwerken, pleisterwerken, schilderwerken, maatmeubilair ...  Sfinx staat ook hier weer in voor het complete project, van interieur ontwerp tot de volledige uitvoering.

Lees meer

 (Ver)bouwen en renoveren tot een gezonde energiezuinige woning, met ecologische bouwmaterialen, is steeds ons stokpaardje geweest.  Dit begint reeds bij het ontwerp, de bouwmethode en de gebruikte materialen, maar ook doorgedreven isolatie en de optimale verwarmings- en ventilatietechnieken hebben een grote invloed.  Voor alle projecten trachten wij dit te optimaliseren, de keuze is aan jou welke materialen en systemen je kiest, wij adviseren en bouwen het volgens jouw wensen. 

Lees meer

 Is je huidige badkamer toe aan een grondige vernieuwing? Samen met jou zoeken we naar de juiste indeling en materialen die jouw badkamer tot jouw ideale ontspanningsruimte maken. Na het opmaken van het interieur ontwerp zorgt jouw projectleider voor de volledige coördinatie van de werken, binnen het afgesproken budget en planning.

Lees meer

 Wij zorgen dat je keuken een centraal punt in je woning wordt waar ruimte en licht centraal staan. Al onze keukens zijn maatwerk en worden door onze interieurarchitect volledig ontworpen naar jouw esthetische en praktische wensen.  Er zijn geen beperkingen qua materialen, afmetingen, kleuren en texturen. 

Lees meer

 Je zolder omvormen tot een extra slaapkamer, loungekamer of bureau? Alles is mogelijk! Door het kiezen van een geschikte indeling en de juiste plaatsing van dakvlakramen of een dakuitbreiding wordt je zolder getransformeerd tot een aantrekkelijke ruimte. Door de plaatsing van een vaste trap wordt de zolder een volwaardige sfeervolle ruimte. Tijdens het ontwerp wordt er ook rekening gehouden met de plaatsing van de nodige dakisolatie, wat een je energiefactuur en het zomercomfort ten goede komt.

Lees meer

 De gevels bepalen de uitstraling van je woning, maar ook de energieprestatie van je woning kan worden verbeterd door het plaatsen  van  gevel- & dakisolatie. Het isoleren van je gevel kan gebeuren door het isoleren van de spouwmuur of het plaatsen van isolatie aan de binnen- of buitenzijde van de gevel. Het plaatsen van dakisolatie kan gecombineerd worden met de totale inrichting van je zolder. Ook voor een complete dakvernieuwing kan je bij ons terecht. Het plaatsen van gevelisolatie, gecombineerd met een nieuwe afwerking, geeft je woning een nieuwe frisse look. Deze afwerking kan volledig vrij worden gekozen: hout, crepi, metselwerk, ... alles is mogelijk!   

Lees meer

Hoe werken wij?

  Wij zijn gespecialiseerd in “totaalprojecten”, waaronder wij verstaan: een reeks aaneengesloten renovatie of (ver)bouwwerken, waar onze troeven qua aanneming, ontwerp en coördinatie ten dienste kunnen stellen van onze klanten en waar we een mooi geheel kunnen creëren.

 

 Bij een eerste bezoek zullen wij luisteren naar je wensen en vervolgens samen een goed concept uitwerken dat binnen je budget past.

 

 Onze (interieur)architect zal deze ideeën concretiseren met 3D visualisaties, nieuwe invalshoeken aan het licht brengen en het creatief, functioneel en esthetisch verfijnd ontwerp voorleggen.  Dit tot het door u gewenste ontwerp is bekomen.