BIM met Revit

171205

Het afgelopen jaar zijn we overgeschakeld naar BIM met REVIT.

Na jaren met AutoCAD en SketchUp te tekenen hebben alle medewerkers een uitgebreide Revit cursus gevolgd. De voordelen werden snel duidelijk!  Building Information Modelling (BIM), waarbij je projecten realistisch uittekent in 3D, en er nuttige bouwinformatie kan toevoegen en via automatisatie er meer kan uit halen, is een enorme meerwaarde.

Onze klanten genieten van zeer waarheidsgetrouwe weergave van ontwerp, materialen en ruimtelijkheid.  Zelfs zonlichtinval en verlichting worden realistisch voorgesteld.

Voor de technische uitwerking voor ons team ontwerpers, calculators, werfvoorbereiders en projectleiders staat alle informatie nu gecentraliseerd in één model.  Alle representatieplannen, aanzichten, doorsnedes, allerlei 3D-zichten, themaplannen en zelfs meetstaat tabellen kunnen via automatisatie uit dit BIM-model worden afgeleid.  Resultaat: minder fouten, eenduidige communicatie tussen onze verschillende medewerkers en de klant dankzij het allesomvattend 3D-model, betere visualisaties, enz..

Bim is voor iedereen de toekomst, en voor ons reeds actueel.

Ouder nieuws Recenter nieuws