Over ons

Sfinx is aannemer, ontwerper en coördinator, m.a.w. uw compleet bouwteam onder één dak, om uw (ver)bouw of renovatieproject van ontwerp tot oplevering te realiseren.

Wij zijn gespecialiseerd in “totaalprojecten”, waaronder wij verstaan: een reeks aaneengesloten renovatie of (ver)bouwwerken, waar onze troeven qua aanneming, ontwerp en coördinatie ten dienste kunnen stellen van onze klanten en waar we een mooi geheel kunnen creëren. 

Bij een eerste bezoek zullen wij luisteren naar je wensen en vervolgens samen een goed concept uitwerken dat binnen je budget past.

Onze (interieur)architect zal deze ideeën concretiseren met 3D visualisaties, nieuwe invalshoeken aan het licht brengen en het creatief, functioneel en esthetisch verfijnd ontwerp voorleggen.  Dit tot het door u gewenste ontwerp is bekomen.

Vervolgens werken wij het project technisch verder uit, toetsen deze aan de huidige isolatie-, ventilatie-, stabiliteit-, en overige normen en berekenen wij de offerte.  Wij hechten veel belang aan een grondige voorbereiding. Wij nodigen je uit om de gedetailleerde meetstaat en prijzen samen te overlopen, waarbij u verder materiaal- en andere keuzes kan maken om de voorbereiding van jouw project af te ronden.  Je krijgt hierna een samenvatting bezorgd van de offerte.

Hogervermelde gedetailleerde voorbereiding wordt steeds gratis en vrijblijvend opgemaakt en kan je steeds komen inkijken bij ons op kantoor (indien je eventueel toch de gedetailleerde info graag mee naar huis wenst te nemen, dan kan dit tegen een vergoeding die wordt terugbetaald als je de werken bij ons bestelt.)

Na bestelling wordt een planning afgesproken en zal onze projectleider jouw project begeleiden.  Hij/zij staat vanaf de startvergadering in voor de volledige communicatie tijdens het (ver)bouwproces met alle betrokken partijen, zowel onze eigen kwalitatieve arbeiders als externe partners en zal alles in goede banen leiden, op organisatorisch en technisch vlak.

Je krijgt wekelijks een werfverslag via een gedetailleerde vorderingsstaat.  Ook voor de communicatie ivm de planning of technisch advies kan je bij de projectleider terecht, tot en met de afwerking van het project.