Hoe werken wij?

Sfinx is aannemer, ontwerper en coördinator, m.a.w. uw compleet bouwteam onder één dak, om uw (ver)bouw of renovatieproject van ontwerp tot oplevering te realiseren.

Wij zijn gespecialiseerd in “totaalprojecten”, waaronder wij verstaan: een reeks aaneengesloten renovatie of (ver)bouwwerken, waar onze troeven qua aanneming, ontwerp en coördinatie ten dienste kunnen stellen van onze klanten en waar we een mooi geheel kunnen creëren. 

Bij een eerste gratis en vrijblijvend bezoek zullen wij luisteren naar je wensen en vervolgens samen een goed concept uitwerken dat binnen je budget past.

De (interieur)architect(e) zal deze ideeën concretiseren met 3D visualisaties, nieuwe invalshoeken aan het licht brengen en het creatief, functioneel en esthetisch verfijnd ontwerp voorleggen.  Dit tot het gewenste ontwerp is bekomen.

Vervolgens werken wij het project technisch verder uit, toetsen deze aan de huidige isolatie-, ventilatie-, stabiliteit-, en overige normen en berekenen wij de offerte.  Wij hechten veel belang aan een grondige voorbereiding. Wij nodigen je uit om de gedetailleerde meetstaat en prijzen samen te overlopen, waarbij je verder materiaal- en andere keuzes kan maken om de voorbereiding van jouw project af te ronden.

Hogervermelde gedetailleerde voorbereiding wordt, na het eerste bezoek en na je goedkeuring, steeds vrijblijvend opgemaakt, we vragen hiervoor een engagement  van 250€+btw (*)) dat je wordt terugbetaald als je later de werken bij ons bestelt.  Sfinx komt aldus tussen voor het overige grootste deel van de studiekost.  Je krijgt de gedetailleerde voorbereidingen (plannen en meetstaat) niet mee naar huis, maar je kan ze ten allen tijde komen inkijken op kantoor.  De samenvattende offerte krijg je wel mee naar huis.

Na bestelling wordt een planning afgesproken en zal onze projectleider jouw project begeleiden.  Hij/zij staat vanaf de startvergadering in voor de volledige communicatie tijdens het (ver)bouwproces met alle betrokken partijen, zowel onze eigen kwalitatieve arbeiders als externe partners en zal alles in goede banen leiden, op organisatorisch en technisch vlak.

Je krijgt wekelijks een werfverslag via een gedetailleerde vorderingsstaat.  Ook voor de communicatie ivm de planning of technisch advies kan je bij de projectleider terecht, tot en met de afwerking van het project. 

 

(*) studiekost die je wordt terugbetaald als je de werken bij ons bestelt.

--> 250€ + 21% (voor de meeste woningen, voor grote of speciale werken kan dit variëren)

Dit als engagement voor de grondige voorbereiding:
       Onze technisch tekenaar digitaliseert de bestaande toestand in Revit
       Onze interieurarchitecte maakt een interieurontwerp, bespreekt deze met jou en past zonodig aan.
       Onze calculator/bouwadviseur maakt de meetstaat op van de gewenste werken, bespreekt deze met jou en past zonodig aan
       We maken een offerte op, op basis van deze voorbereidingen

Indien er geen voldoende goede plannen zijn van de bestaande woning, bruikbaar voor een ontwerp én indien de opmeting langer duurt dan 1u vragen we een bijkomende vergoeding voor de opmeting:
     --> 150€ + 21% btw voor kleine projecten (deel van de woning)
     --> 250€ + 21% btw voor een normale (rij)woning die grotendeels moet worden gemeten.
Ook deze prijzen worden je terugbetaald als je de werken bij ons bestelt