Team & visie

Visie

Sfinx is in 2004 gestart als bouwbedrijf gespecialiseerd in renovatieprojecten.  Bij voorkeur hergebruiken en renoveren van bestaande woningen en panden in plaats van het innemen van groene ruimte is van in het begin ons doel geweest.

Het grootste deel van de huidige woningen en panden dienen nog gerenoveerd te worden om te voldoen aan de hedendaagse normen qua isolatie, energie-efficiëntie, ecologie, wooncomfort en esthetiek.

Bouwen is een complex gegeven geworden, waar een overkoepelende organisatie, die alle partijen onder één dak geeft, noodzakelijk is voor het bekomen van goed onderbouwde renovatie en (ver)bouwprojecten.  De bouwheer heeft dan ook noodzaak aan een volledig bouwteam als Sfinx, die als aannemer ook een passie heeft voor ontwerp en architectuur, kennis van duurzame bouwmethoden, energieprestatie en techniek.

Duurzaam bouwen begint bij een goed doordacht en toekomstgericht concept, uitgewerkt met een onderbouwd en aantrekkelijk ontwerp, uitgevoerd met kwalitatieve materialen met een lage ecologische voetafdruk toegepast in hedendaagse bouwmethoden die leiden tot goede energieprestaties.  Deze factoren staan ook garant voor een lange levensduur van de woning of het bedrijsgebouw, wat opnieuw bijdraagt tot duurzaamheid.

Als aannemer hebben we onszelf van meet af aan willen onderscheiden door een vergaande service voor onze klanten en coördinatie van de werken, van ontwerp tot oplevering.

Wij streven ook continu naar verbetering, we zijn niet te verwaand om te beseffen dat het altijd nog beter kan en je nooit klaar bent met innoveren.

Team

 
Ontwerpers
Geven vorm aan uw wensen en ideeën
 
Calculator - bouwadviseur
Zetten deze ideeën om tot gedetailleerde bouwplannen en meetstaat
 
Projectleiders
Coördineren de uitvoering van uw renovatieproject van begin tot einde
 
Arbeiders
Een team van professionals verzorgt de uitvoering van uw project